Paraf İndirim

Paraf ile 8.500 TL'ye varan ParafPara ve Peşin fiyatına 9 Taksit!

  • Paraf ile 1-31 Temmuz 2026 tarihleri arasında Touristica.com.tr’den yapılacak ilk tatil alışverişine,
    35.000 TL ile 49.999 TL arasında ise 2.500 TL,
    50.000 TL ile 99.999 arasında ise 5.000 TL,
    100.000 TL ile 119.999 TL arasında ise 7.000 TL,
    120.000 TL ve üzeri ise 8.500 TL Parafpara verilecektir. Üstelik seçili yurt içi otellerinde peşin fiyatına 9 taksit fırsatlından yararlanabilirsiniz.
  • %5 ekstra indirim, ParafPara'ya ilave olarak, seçili yurt içi otellerinde 1, 3 ve 6 taksitli işlemlerde; seçili gemi turlarında 1 taksitli işlemlerde geçerli olacaktır.
  • İndirim kuponları ile birlikte kullanılabilir. Üye kuponu hariçtir. 
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
  • Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’denHemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, “TT” yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. 
  • Alışverişlerin, Paraf Mobil’de kampanyanın “Katıldıklarım” bölümünde izlenmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS’i sonrasında yapılması gerekmektedir. 
  • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve ilk alışveriş tutarına göre 2.500 TL, 5.000 TL, 7.000 TL ya da 8.500 TL’den birini kazanabilir. 
  • Kampanyaya ilişkin bilgi ve kazanılan ödüller Paraf Mobil’de yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır. Kampanya kapsamındaki alışverişlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilmiş ödüller de iptal edilecektir. 
  • Kazanılan ParafPara’lar 14 Eylül 2026 saat 21:59’a kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 15 Eylül 2026 tarihinde geri alınacaktır.
  • Seçili otellerde %5 indirim kampanyası sepette anında uygulanacak olup sonradan yararlandırma yapılmayacaktır. 
  • Kampanyaya Paraf ve Parafly, Ek ve Sanal kartlar dahil olup, Parafree, Business kartlar, Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri dâhil değildir. 
  • İşlemin iadesi ile birlikte kampanya tutar kriterinin altına düşmesi durumunda verilen paraf para geri alınacaktır. 
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır. 
  • Taksit sayısı otel bazında değişiklik gösterebilmektedir, işlem tamamlanmadan önce taksit sayısının seçilmesi gerekmektedir. 
  • İlgili yasal düzenlemelere istinaden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilişkin harcamalarda taksitlendirme sürelerinin 3 ay olarak uygulanmaktadır, yurt dışına yönelik harcamalarda taksitlendirme yapılamamaktadır.
  • TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ve TOURAMA TOURİSM SEYAHAT VE TİCARET A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. 
  • Kampanya touristica.com.tr, 444 0 329 çağrı merkezi ve tüm satış ofislerimizde geçerlidir.