Msc Orchestra ile Transatlantik 05 Kasım 2018

Gemi Turları

05.11.2018
27.11.2018
22 Gece 23 Gün
Detaylı Bilgi

1. GÜN

2. GÜN

3. GÜN

4. GÜN

5. GÜN

6. GÜN

7. GÜN

8. GÜN

9. GÜN

10. GÜN

11. GÜN

12. GÜN

13. GÜN

14. GÜN

15. GÜN

16. GÜN

17. GÜN

18. GÜN

19. GÜN

20. GÜN

21. GÜN

22. GÜN

23. GÜN

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

* THY tarifeli seferleri ile  İstanbul - Milano (MXP) / Buenos Aires - İstanbul ekonomi sınıfı uçuşlar

 * Havaalanı-Liman-Havaalanı Transferleri

 * Tercih etmiş olduğunuz kategorideki kabinde 21 gece tam pansiyon konaklama

 * Yolcu sayısı gözetilmeksizin Türkçe rehberlik hizmeti

 * Gemideki her gün ve gece için ayrıca düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar

 * Gemideki sabah, öğle, akşam yemekleri 

 * Kaptanın Hoşgeldin Partisive Gala Yemeği

 * Fitness


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

* Günlük kişi başı 10 Euro servis ücreti (bahşişler)

* Sağlık hizmetleri

* Kara Turları

* Güzellik merkezi ve spa alanı

* Gemideki tüm alkollü ve alkolsüz içecekler

* Kişisel harcamalar (Internet, telefon, kuru temizleme, vb.)

* Vize bedeli

* Yurt dışı çıkış harcı 15 TL. (Seyahatten önce bankaya yatırılması ve ödeme dekontu alınması önerilir)

* İç hat bağlantı uçuşları

Vergilere Dahil Olan Hizmetler (Tur ücretine ilave edilecektir)

Liman & Havaalanı Vergileri : 00 - 01 yaş; 869 Euro  / 02 yaş ve üstü; 640 Euro

* Vize için gerekli teminatlarıda içeren MSC Cruises Seyahat Sigorta Paketi (Sadece Türk pasaportlu misafirler için), (70 yaş ve üzeri misafirlerimize %100 sürprim uygulanır)

Msc Orchestra ile Transatlantik 05 Kasım 2018 - 21n
Cenova - İtalya / Marsilya - Fransa / Barselona - İspanya / Valensiya - İspanya / Cadiz - İspanya / Lizbon - Portekiz / Las Palmas de la Palma - İspanya / Santa Cruz de la Palma - İspanya / Recife - Brezilya / Salvador - Brezilya / Rio de Janeiro - Brezilya / Buenos Aires - Arjantin
22 Gece 23 Gün

Önemli Bilgiler

Uçuş Bilgileri:

TK1873 İstanbul - Milano (Malpensa Havalimanı MXP)                                         08:55 - 10:00
TK16     Buenos Aires (Ministro Pistarini Uluslaraarası Havalimanı EZE )- İstanbul    23:55 - 22:15 (+1)

İptal Şartları

* İptal koşulları, aşağıdaki skalaya uygun şekilde iptal cezası olarak uygulanacaktır.

* 15 gece ve üzeri rotalarda :
Seyahat tarihine 90 gün ve daha az kalan sürede iptallerde        :Kişi başı 50 Euro
Seyahat tarihine 89 – 60 gün kalan sürede iptallerde                     :%30
Seyahat tarihine 59 – 35 gün kalan sürede iptallerde                     :%60
Seyahat tarihine 34 – 15 gün kalan sürede iptallerde                     :%80
Seyahat tarihine 14 gün ve daha az kala iptallerde                         :% 100

Ayrıca hareket saatinde gemide bulunmayan veya seyahat esnasında herhangi bir sebepten ötürü turdan ayrılan yolculara   % 100 iptal cezası uygulanır. Eksik ya da kural dışı kişisel evrak veya programda görülen ülkelerden vize alınmamış olması sebebiyle, tura katılamayan yolculara da geri ödeme yapılamaz. 

Gemi ve Kabin Bilgileri

MSC Orchestra
İlk Sefer Tarihi : 2006 
Yolcu Sayısı : 3013 
Ağırlık : 92.409 gros ton 
HızMax. : 23 Deniz Mili 
Uzunluk : 293,8 m.
Genişlik : 32,2 m.
Kat Sayısı : 16
Kabin: 1275
Personel: 987
Voltaj: 110/220 Volt 
Asansör: 13 adet
Havuzlar: 2 Yetişkin, 2 Çocuk, 4 Jakuzi

Kabinler: 
Suit 18 adet (26m2) 
Balkonlu Kabin 809 adet (16m2–18m2)     
Dış kabin 173 adet (17m2)
İç Kabin 275 adet (14m2 )
Odaların donanımı: Klima, TV, telefon, mini bar, kasa, saç kurutma makinası

Tiyatro Salonu : 1250 kişilik
Restoran: 4 adet + Sushi Bar
Bar/Salon: 12 adet
Salon/konferans: 2 adet
İnternet cafe 
Revir: mevcut

Aktiviteler:
Disco
Casino 650 m2
Musica sağlık kulübü
Güzellik Salonu1200m2 (spa/Türk hamamı/aromaterapi/ chromoterapi salonları)
Çocuk Kulübü
Kağıt Oyun Salonu
Video oyunları salonu
Kütüphane
Alışveriş mağazaları 
Mini golf
Tenis Kortu
Jogging Parkuru
Solarium
Duty free shop

Toplantı ekipmanı:
Mikrofon, projektör, perde, tepegöz ve TV
Odaların donanımı:
Klima, TV, telefon, mini bar, kasa, saç kurutma makinası

MSC CRUISES DENEYİMLERİ

Bella Deneyimi :
- Standart Kabinler.
- Kabine kahvaltı servisi.
- Gemideki sabah, öğle, akşam yemekleri ve ikramlar.
- Akşam yemeği oturum tercihi (restoran müsaitliğine göre)
- Günde 20 saat süresince hizmet veren açık büfe.
- Gemide her gün ve gece için ayrıca düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar.
- Fitness salonu ve açık hava spor faaliyetleri.
Ücretli Hizmetler
- Özel güneşlenme alanına geçiş.
- Kabine kahvaltı servisi 3.5 Euro (Sadece servis ücretidir).
- 24 saat oda servisi.
- Özel çocuk aktiviteleri.

Fantastica Deneyimi :
- Superior kabinler.
- Kabine kahvaltı servisi (Continental kahvaltı - servis bedeli uygulanmaz).
- Akşam yemeği oturum önceliği.
- Fitness ve yoga derslerinde %50 indirim.
- Ücretsiz özel çocuk aktiviteleri.
- 1 adet hatıra fotoğrafı.
Ücretli Hizmetler
- Özel güneşlenme alanına geçiş.

İtalya - Vize Bilgileri

Turistik Vize - İşveren - Evrak Listesi

Seyahatinizin dönüşü itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
Pasaportlarınızdaki vize ve giriş / çıkış damgalarının olduğu sayfaların fotokopileri
2 adet biometrik fotoğraf ( Daha önce kullanılmış ve 3 aydan eski olmamalıdır )
Var ise almış olduğunuz uçak ve rezervasyonları ( Tarafımızdan hazırlanabilmektedir )
Seyahat Sağlık Sigortası ( En az gidiş / dönüş tarihinizden 1 gün önce ve 1 gün sonra olmalıdır )
Son 3 aylık ıslak imzalı ve kaşeli banka hesap ekstresi ( Ticari vize başvurularında şirket hesabı olmalıdır )
Ticari seyahatler için gideceğiniz ülkedeki firmadan kaşeli imzalı davetiye fotokopisi
Kimlik fotokopisi
Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Anne ve baba bilgisi mutlaka olmalı )
Orjinal ikametgah belgesi
Aşağıdaki evraklar bunlara ek olarak çalışma durumunuza göre hazırlanmalıdır.

Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imzalı dilekçe ( Size örneği gönderilecektir ) Şirket imza sirküleri fotokopisi
Şirket vergi levhası fotokopisi
Şirket faaliyet belgesi ıslak imzalı ( Son 3 aylık olmalı )
Şirket ticaret sicil gazetesi fotokopisi ( Kuruluş ve güncel olmalı )

Pasaport Uyarısı;
* Yurt dışı gezilerine katılabilmek için 10 yıldan eski olmayan, seyahatin bitişi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport ve (gerekli ülkelerde) ilgili ülke vizesi gerekmektedir. Tüketicinin vize başvuru işlemlerinde, Touristica, aracı ve yardımcı bir kurum olarak tüketiciye bu konuda ilgili kurumlar üzerinden hizmet almasına yardımcı olur. Bu hizmeti sağlayabilmesi için, tüketicinin başvuru için gereken tüm belge ve talepleri eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Vize alınamaması durumunda, Touristica, konsolosluk ve tüketici arasında aracı bir kurum ve tüketicinin vize hizmeti alma konusunda sadece yol gösterici olduğundan sorumlu tutulamaz. Buna bağlı olarak turun iptali ya da vizenin olumlu sonuçlanmaması durumunda, vize ve sigorta ücreti konsolosluk tarafından iade edilmez.
* T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yeşil pasaportlu misafirlerimizin pasaport geçerlilik tarihi seyahatin bitişi itibariyle en az 6 aylık olmak zorundadır. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat (lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Turistik Vize - Ücretli Çalışan - Evrak Listesi

Seyahatinizin dönüşü itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
Pasaportlarınızdaki vize ve giriş / çıkış damgalarının olduğu sayfaların fotokopileri
2 adet biometrik fotoğraf ( Daha önce kullanılmış ve 3 aydan eski olmamalıdır )
Var ise almış olduğunuz uçak ve rezervasyonları ( Tarafımızdan hazırlanabilmektedir )
Seyahat Sağlık Sigortası ( En az gidiş / dönüş tarihinizden 1 gün önce ve 1 gün sonra olmalıdır )
Son 3 aylık ıslak imzalı ve kaşeli banka hesap ekstresi ( Ticari vize başvurularında şirket hesabı olmalıdır )
Ticari seyahatler için gideceğiniz ülkedeki firmadan kaşeli imzalı davetiye fotokopisi
Kimlik fotokopisi
Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Anne ve baba bilgisi mutlaka olmalı )
Orjinal ikametgah belgesi
Aşağıdaki evraklar bunlara ek olarak çalışma durumunuza göre hazırlanmalıdır.

Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imzalı dilekçe ( Size örneği gönderilecektir )
Şirket imza sirküleri fotokopisi
Şirket vergi levhası fotokopisi
Şirket faaliyet belgesi ıslak imzalı veya e-imzalı ( ıslak imzalı belge son 3 aylık olmalı )
Şirket ticaret sicil gazetesi fotokopisi ( Kuruluş ve güncel olmalı )
Sigortalı işe giriş bildirgesi
Son 3 aylık maaş bordrosu kaşeli imzalı
Barkodlu hizmet dökümü ( e-devlet üzerinden alabilirsiniz )

Pasaport Uyarısı;
* Yurt dışı gezilerine katılabilmek için 10 yıldan eski olmayan, seyahatin bitişi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport ve (gerekli ülkelerde) ilgili ülke vizesi gerekmektedir. Tüketicinin vize başvuru işlemlerinde, Touristica, aracı ve yardımcı bir kurum olarak tüketiciye bu konuda ilgili kurumlar üzerinden hizmet almasına yardımcı olur. Bu hizmeti sağlayabilmesi için, tüketicinin başvuru için gereken tüm belge ve talepleri eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Vize alınamaması durumunda, Touristica, konsolosluk ve tüketici arasında aracı bir kurum ve tüketicinin vize hizmeti alma konusunda sadece yol gösterici olduğundan sorumlu tutulamaz. Buna bağlı olarak turun iptali ya da vizenin olumlu sonuçlanmaması durumunda, vize ve sigorta ücreti konsolosluk tarafından iade edilmez.
* T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yeşil pasaportlu misafirlerimizin pasaport geçerlilik tarihi seyahatin bitişi itibariyle en az 6 aylık olmak zorundadır. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat (lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Turistik Vize - Emekli - Evrak Listesi

Seyahatinizin dönüşü itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
Pasaportlarınızdaki vize ve giriş / çıkış damgalarının olduğu sayfaların fotokopileri
2 adet biometrik fotoğraf ( Daha önce kullanılmış ve 3 aydan eski olmamalıdır )
Var ise almış olduğunuz uçak ve rezervasyonları ( Tarafımızdan hazırlanabilmektedir )
Seyahat Sağlık Sigortası ( En az gidiş / dönüş tarihinizden 1 gün önce ve 1 gün sonra olmalıdır )
Son 3 aylık ıslak imzalı ve kaşeli banka hesap ekstresi ( Ticari vize başvurularında şirket hesabı olmalıdır )
Ticari seyahatler için gideceğiniz ülkedeki firmadan kaşeli imzalı davetiye fotokopisi
Kimlik fotokopisi
Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Anne ve baba bilgisi mutlaka olmalı )
Orjinal ikametgah belgesi
Aşağıdaki evraklar bunlara ek olarak çalışma durumunuza göre hazırlanmalıdır.

SGK dan alınmış emeklilik belgesi ( Hangi tarihten itibaren emekli olduğunuzu gösterir )
Emekli maaşınızın yattığı banka hesabının son 6 aylık dökümü kaşeli ve imzalı

Pasaport Uyarısı;
* Yurt dışı gezilerine katılabilmek için 10 yıldan eski olmayan, seyahatin bitişi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport ve (gerekli ülkelerde) ilgili ülke vizesi gerekmektedir. Tüketicinin vize başvuru işlemlerinde, Touristica, aracı ve yardımcı bir kurum olarak tüketiciye bu konuda ilgili kurumlar üzerinden hizmet almasına yardımcı olur. Bu hizmeti sağlayabilmesi için, tüketicinin başvuru için gereken tüm belge ve talepleri eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Vize alınamaması durumunda, Touristica, konsolosluk ve tüketici arasında aracı bir kurum ve tüketicinin vize hizmeti alma konusunda sadece yol gösterici olduğundan sorumlu tutulamaz. Buna bağlı olarak turun iptali ya da vizenin olumlu sonuçlanmaması durumunda, vize ve sigorta ücreti konsolosluk tarafından iade edilmez.
* T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yeşil pasaportlu misafirlerimizin pasaport geçerlilik tarihi seyahatin bitişi itibariyle en az 6 aylık olmak zorundadır. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat (lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Turistik Vize - Ev Hanımı - Evrak Listesi

Seyahatinizin dönüşü itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
Pasaportlarınızdaki vize ve giriş / çıkış damgalarının olduğu sayfaların fotokopileri
2 adet biometrik fotoğraf ( Daha önce kullanılmış ve 3 aydan eski olmamalıdır )
Var ise almış olduğunuz uçak ve rezervasyonları ( Tarafımızdan hazırlanabilmektedir )
Seyahat Sağlık Sigortası ( En az gidiş / dönüş tarihinizden 1 gün önce ve 1 gün sonra olmalıdır )
Son 3 aylık ıslak imzalı ve kaşeli banka hesap ekstresi ( Ticari vize başvurularında şirket hesabı olmalıdır )
Ticari seyahatler için gideceğiniz ülkedeki firmadan kaşeli imzalı davetiye fotokopisi
Kimlik fotokopisi
Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Anne ve baba bilgisi mutlaka olmalı )
Orjinal ikametgah belgesi
Aşağıdaki evraklar bunlara ek olarak çalışma durumunuza göre hazırlanmalıdır.

Masraflarını karşılayan kişinin ağzından yazılmış dilekçe ( Size örneği gönderilecektir )
Masraflarını karşılayan kişinin iş durumuna göre evrakları
Evli ise evlilik cüzdan fotokopisi

Pasaport Uyarısı;
* Yurt dışı gezilerine katılabilmek için 10 yıldan eski olmayan, seyahatin bitişi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport ve (gerekli ülkelerde) ilgili ülke vizesi gerekmektedir. Tüketicinin vize başvuru işlemlerinde, Touristica, aracı ve yardımcı bir kurum olarak tüketiciye bu konuda ilgili kurumlar üzerinden hizmet almasına yardımcı olur. Bu hizmeti sağlayabilmesi için, tüketicinin başvuru için gereken tüm belge ve talepleri eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Vize alınamaması durumunda, Touristica, konsolosluk ve tüketici arasında aracı bir kurum ve tüketicinin vize hizmeti alma konusunda sadece yol gösterici olduğundan sorumlu tutulamaz. Buna bağlı olarak turun iptali ya da vizenin olumlu sonuçlanmaması durumunda, vize ve sigorta ücreti konsolosluk tarafından iade edilmez.
* T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yeşil pasaportlu misafirlerimizin pasaport geçerlilik tarihi seyahatin bitişi itibariyle en az 6 aylık olmak zorundadır. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat (lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Turistik Vize - Öğrenci

Seyahatinizin dönüşü itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
Pasaportlarınızdaki vize ve giriş / çıkış damgalarının olduğu sayfaların fotokopileri
2 adet biometrik fotoğraf ( Daha önce kullanılmış ve 3 aydan eski olmamalıdır )
Var ise almış olduğunuz uçak ve rezervasyonları ( Tarafımızdan hazırlanabilmektedir )
Seyahat Sağlık Sigortası ( En az gidiş / dönüş tarihinizden 1 gün önce ve 1 gün sonra olmalıdır )
Son 3 aylık ıslak imzalı ve kaşeli banka hesap ekstresi ( Ticari vize başvurularında şirket hesabı olmalıdır )
Ticari seyahatler için gideceğiniz ülkedeki firmadan kaşeli imzalı davetiye fotokopisi
Kimlik fotokopisi
Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Anne ve baba bilgisi mutlaka olmalı )
Orjinal ikametgah belgesi
Aşağıdaki evraklar bunlara ek olarak çalışma durumunuza göre hazırlanmalıdır.

Öğrenci Belgesi
Ebeveynlerinin iş durumuna göre evrakları ( Masraflarını 1. veya 2. dereceden akrabalar karşılayabilir )
18 yaşını doldurmamış ise anne ve babadan muvafakatname

Pasaport Uyarısı;
* Yurt dışı gezilerine katılabilmek için 10 yıldan eski olmayan, seyahatin bitişi itibariyle en az 6 ay geçerli pasaport ve (gerekli ülkelerde) ilgili ülke vizesi gerekmektedir. Tüketicinin vize başvuru işlemlerinde, Touristica, aracı ve yardımcı bir kurum olarak tüketiciye bu konuda ilgili kurumlar üzerinden hizmet almasına yardımcı olur. Bu hizmeti sağlayabilmesi için, tüketicinin başvuru için gereken tüm belge ve talepleri eksiksiz yerine getirmek zorundadır. Vize alınamaması durumunda, Touristica, konsolosluk ve tüketici arasında aracı bir kurum ve tüketicinin vize hizmeti alma konusunda sadece yol gösterici olduğundan sorumlu tutulamaz. Buna bağlı olarak turun iptali ya da vizenin olumlu sonuçlanmaması durumunda, vize ve sigorta ücreti konsolosluk tarafından iade edilmez.
* T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Yeşil pasaportlu misafirlerimizin pasaport geçerlilik tarihi seyahatin bitişi itibariyle en az 6 aylık olmak zorundadır. Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat (lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.