Girişlerde Termal Kamera ile Vücut Isısı Ölçümü, Periyodik Açık ve Kapalı Alan Dezenfektasyonu, Ortak Alanlarda Güvenli Sosyal Mesafe Düzenlemesi, Ozon ve ULV Makineleri Ile Dezenfektasyon
Ayrıca;
*Güvenli Turizm Sertifikası
*Personelin düzenli sağlık kontrolü yapılır.
*Tesis genelinde misafirin ve personelin kolayca görebileceği yerlerde uygulanan/uyulması gereken kurallara ve sosyal mesafelere ilişkin görsel bilgilendirme yapılır.
*Dezenfeksiyon halıları (paspasları) ve el dezenfeksiyon imkânı
*Talep edilmesi halinde misafirlere verilmek üzere, maske ve eldiven gibi kişisel koruyucu ekipman bulundurulur.
*Açık büfe uygulaması yapılması halinde açık büfenin misafir tarafına misafir erişimini engelleyecek şekilde pleksiglas veya benzeri bariyer yapılır, servis ise mutfak personeli tarafından sunulur.
*Personele, çalışma yerine, misafirler ve ortam ile temasına uygun kişisel koruyucu donanım (maske, cerrahi maske, eldiven, siperlik gibi) ile el dezenfeksiyon imkânı sağlanır.
*Müşteri odaları, odalarda elle temas edilen yüzeyler ve telefon, kumanda, su ısıtıcısı, kapı-pencere kolları gibi donanımlar misafirin konaklaması sona erdiğinde dezenfekte özelliği olan ürünlerle temizlenir.
*Havalandırma ve klima sisteminin ve çamaşır, bulaşık makinesi gibi diğer araç, gereç, malzeme, donanımın periyodik bakımları ve gerekli olanlarının sterilizasyonu sağlanır.
*Mutfak ve ilişkili alanların, mutfakta kullanılan her türlü donanım ve ekipmanın, tezgâh ve saklama alanlarının temizlik ve hijyeni düzenli olarak sağlanır.
*Havuz suyunun, havuz ve plaj çevresinin temizliği ve hijyeni azami ölçüde sağlanır.
*Tüm Personele Corona Virüs Egitimi
*Tekstil Ürünleri 90 Derece Sıcaklıkta Yıkanıyor
*Bağışıklık Sistemini Destekleyici Gıda ve İçecek
*Depo ve Gıda Güvenliği Denetimi